П`ятниця, 24.11.2017, 17:22
Фірма Н-Х Технологія #ОРЕНДА ХОЛОДИЛЬНИКІВ

 Залік_2_ша частина

Меню сайту
Пошук
Архів записів_1
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Питання15._

З якого моменту припиняється нарахування орендної плати за холодильник ?

1.      З моменту заяви про непотрібність ОРЕНДАРЮ по телефону, що холодильник вже не потрібен.

2.      З моменту повернення хол. на фірму або передачі, за погодженням, іншому ОРЕНДАРЮ.

 

 

Питання 16._

До чого призводить несвоєчасне розморожування холодильника ?

1.      Можливе згорання двигуна-компресора хол.

2.      Поломка примерзлої дверки морозилки.

3.      Не можливість дістати з глиби льоду вмерзле в нього м’ясо.

         4.    Всі наведені вище факти разом.

Питання 17._

У випадку пропажі або викрадення хол. ОРЕНДАР проплачує суму в розмірі:

1.      Чотириста гривень.

  1. Шістсот гривень.

 

Питання 18._

Якщо    Ваш холод. перестав працювати   (не чути роботи мотора, та немає холоду то:

1.      Потрібно негайно визвати майстра.

2.      Виключити холодильник та позвати електрика.

3.      Уважно прочитати пункт  № 4 ПРАВИЛ БЕЗПЕЧНОГО КОРИСТУВАННЯ холодильником та виконати вказані там дії.

Питання 19._

Чи можна клеїти на хол. скотчем  друковану продукцію.

1.      Можете прикрашати холодильник легко знімальними      магнітними сувенірами.

2.      Не можна.

3.      Можна.

 

 Питання 20._

Чи можна використовувати гострі предмети для відколупування льоду в морозилці:

1. Можна.

                2.  Не можна ні в якому разі.

 

Питання 21._

Основою безпечного електроживлення холодильника Є:

1)     Встановлення холодильника якого ближче до розетки

2)     Подовжувач і вилка холодильника з розеткою повинна забезпечувати щільний контакт.

Питання 22._

Що означає буква Н на шкалі терморегулятора:

4.      Порядковий номер цифри показника температури.

5.       Н значить НОРМА, в майстерні налаштовують холодильник на оптимальну температуру і стрілочка ручки терморегулятора повинна вказувати на Н.

Питання 23._

При підключенні холодильника до електророзетки використовувати трійники:

 

1.      Можна будь які

  1. Можна тільки білого кольору.
  2. Не можна, електровилка холодильника повинна вставлятись безпосередньо в розетку або подовжувач.

Питання 24._

Чи можна змінювати положення терморегулятора в положення відмінне від позначки Н ?

1.      Не можна.

2.      Можна збільшити кількість холоду в холод. покрутивши ручку терморегулятора трохи в напрямку годинникової стрілки, але щоб не загнати його в режим безперервної роботи. Контролюючи температуру по термометру на дверях холодильника+3 - +10 гр. С.

Питання 25._

Для чого морозильну камеру потрібно застеляти 2-ма шарами поліетилену ?

 

1.      Краще морозить холодильник

2.      Щоб запах продуктів не передавався морозилці

3.      Для того, щоб при відриву м’яса не пошкодилась фарба морозильної камери.

Питання 26._

Які подовжувачі найбільш безпечні для живлення холодильника ?

 

1.      Можна використовувати будь які

  1. Найкращі і надійні подовжувачі фірми «VI-KO».
  2. Непогані подовжувачі Харківські та МАКЕЛ

Питання 27._

Після розморозки холодильника потрібно:

1.      Закрити двері морозильної камери та холодильника і поїхати на вихідні додому.

2.      Добре протерти холодильник і морозильну камеру та відчинити обоє дверей та підперти чимось, щоб не закривались.

3.      Добре протерти холодильник і морозильну камеру вилити піддон під морозилкою і відчинити обоє дверей та підперти чимось, щоб не закривались.

Питання 28._

Чи можна класти просолені м’ясні продукти в морозильну камеру ?

 

 

1.      Не можна.

2.      Можна.

 

Питання 29._

Якщо Ви помітили, що холодильник ПОЧАВ  весь час працювати,  не виключаючись:

1.      Вийняти вилку з розетки.

2.      Уважно прочитати пункт  № 5 ПРАВИЛ БЕЗПЕЧНОГО КОРИСТУВАННЯ холодильником та виконати вказані там дії.

3.      Періодично виймати вилку з розетки.

 

 Питання 30._

Скільки раз на місяць потрібно розморожувати холодильник ?

 

1.      1 раз.

2.      2 рази.

3.      В залежності від наявності значного шару льоду та снігу в морозильні камері.